Vëllezërit binjakë lënë pa fjalë me ilahi në “Përrallë me Tupan” (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan” ishte Frashër Oseku, ish-luftëtar në luftën në Kosovë si dhe një patriot dhe atdhetar, që jeton që shumë kohë në...

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan” ishte Frashër Oseku, ish-luftëtar në luftën në Kosovë si dhe një patriot dhe atdhetar, që jeton që shumë kohë në Suedi.

Përveç kësaj interviste eksluzive, mund të ndiqni edhe audicionin e dy binjakëve Arsim dhe Agim Tahiri.

Ata lanë pa fjalë me zërin e tyre, duke perfomuar një ilahi për Muajin e Shenjtë të Ramazanit.

Për më shumë, ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”, që shfaqet çdo të premte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta