Rrëfime ekskluzive nga Frashër Oseku: Ja pse më arrestuan policia kosovare në kufi (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan” ishte Frashër Oseku, ish-luftëtar në luftën në Kosovë si dhe një patriot dhe atdhetar, që jeton që shumë kohë në...

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan” ishte Frashër Oseku, ish-luftëtar në luftën në Kosovë si dhe një patriot dhe atdhetar, që jeton që shumë kohë në Suedi.

Frashëri së fundmi u përmend shumë në media, për shkak që ai nuk e pranon Flamurin e Kosovës. Në këtë vizitë të tij në Kosovë, ai u ndalua dhe u arrestua në kufi, nga Policia e Kosovës.

Ai rrëfeu shumë gjëra rreth këtij incidenti, si dhe shumë ngjarje të tjera nga jeta e tij.

Poashtu Frashëri tregoi se ka marrë pjesë si ushtar i UÇK-së në Koshare dhe në Gostivar. Ai madje është plagosur rëndë në kokë.

Për më shumë ekskluzivitete, ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”, që shfaqet çdo të premte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta