Vjollca dhe Gjovani tregojnë momentet e tyre më qesharake (Video)

Vjollca dhe Gjovani ishin mysafirët e kësaj jave në “Përrallë me Tupan”. Ata janë të martuar që 17 vite dhe kanë treguar se janë të lumtur si në jetën...

Vjollca dhe Gjovani ishin mysafirët e kësaj jave në “Përrallë me Tupan”.

Ata janë të martuar që 17 vite dhe kanë treguar se janë të lumtur si në jetën private, ashtu edhe në atë profesionale, ku bashkëpunojnë tërë kohën.

Poashtu ata ndanë me publikun disa raste të tyre mjaft qesharake.

Për më shumë ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”, që transmetohet çdo të premte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në kanalin zyrtar në YouTube:

Temat
EmisionetPërrallë me Tupan

Të afërta