Gjovani i ngatërron ditëlindjen, shikoni reagimin e Vjollcës (Video)

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin këngëtarët Gjovani dhe Vjollca. Gjovani Gjoni dhe Vjollca Luka janë të martuar që 17 vite. Ata duket se kanë një...

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin këngëtarët Gjovani dhe Vjollca.

Gjovani Gjoni dhe Vjollca Luka janë të martuar që 17 vite. Ata duket se kanë një jetë të bukur si çift dhe si kolegë.

Gjovani, i pyetur për ditëlindjen e Vjollcës, ngatërroi datën, duke vënë në siklet atë.

Për të parë reagimin dhe më shumë ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”, që shfaqet çdo të premte, nga ora 20:30 në First Channel dhe në YouTube:

Temat
EmisionetPërrallë me Tupan

Të afërta