Gjovani dhe Vjollca shkëmbejnë puthje pasionante në “Përrallë me Tupan” (Video)

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin këngëtarët Gjovani dhe Vjollca. Gjovani Gjoni dhe Vjollca Luka janë të martuar që 17 vite. Ata kanë treguar se janë...

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin këngëtarët Gjovani dhe Vjollca.

Gjovani Gjoni dhe Vjollca Luka janë të martuar që 17 vite. Ata kanë treguar se janë të lumtur si në jetën private, ashtu edhe në atë profesionale.

Për herë të parë në ekranin televiziv ata kanë shkëmbyer një puthje në emisionin “Përrallë me Tupan”.

Poashtu Gjovani dhe Vjollca kanë ndezur atmosferën me zërat e tyre të mrekullueshëm.

Për më shumë ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”:

Temat
EmisionetPërrallë me Tupan

Të afërta