Defatoret e “Përrallë me Tupan” surprizojnë moderatorin (Video)

Vjollca dhe Gjovani ishin mysafirët e kësaj jave në “Përrallë me Tupan”. Ata janë të martuar që 17 vite dhe kanë treguar se janë të lumtur si në jetën...

Vjollca dhe Gjovani ishin mysafirët e kësaj jave në “Përrallë me Tupan”.

Ata janë të martuar që 17 vite dhe kanë treguar se janë të lumtur si në jetën private, ashtu edhe në atë profesionale, ku bashkëpunojnë tërë kohën.

“Defa Show” kësaj here përveç diss-it të zakonshëm për mysafirët, kishin përgatitur një suprizë për ditëlindjen e moderatorit të “Përrallë me Tupan”, Valon Malokut.

Për më shumë ndiqni emisionin “Përrallë me Tupan”:

Temat
EmisionetPërrallë me Tupan

Të afërta