Profesori dhe veterani i luftës, Muharrem Gashi, promovon librin e tij “Flamuri i Arbërisë” (Video)

Ndër të ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte edhe profesori i gjuhës shqipe, Muharrem Gashi. Ai promovoi librin e tij më të ri “Flamuri i Arbërisë”, që i...

Ndër të ftuar në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte edhe profesori i gjuhës shqipe, Muharrem Gashi.

Ai promovoi librin e tij më të ri “Flamuri i Arbërisë”, që i kushtohet Dëshmorit Fatmir Berisha.

Gashi është një ndër iniciatorët e themelimit të Universitetit të Prizrenit, si dhe është veteran i luftës së UÇK-së.

Për këto dhe shumë të tjera ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta