Ja çfarë thotë Arban Abrashi për Shaolinat dhe Feron (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte deputeti nga rradhët e LDK-së, Arban Abrashi. Abrashi është një ndër politikanët më modernë në Kosovë. Muzika e tij...

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte deputeti nga rradhët e LDK-së, Arban Abrashi.

Abrashi është një ndër politikanët më modernë në Kosovë.

Muzika e tij e preferuar është rap dhe hip hop, si dhe është shumë në rrjedha më këngëtarët e rinjë.

Ai poashtu ka dhënë komentin e tij rreth Feros dhe Shaolinëve.

Për më shumë ndiqni emisionin:

“Përrallë me Tupan” shfaqet çdo të premte, nga ora 20:30, në First Channel.

Temat
EmisionetPërrallë me TupanShowbizValaMala Show

Të afërta