Shkokla dhe Moja në “Përrallë me Tupan”, shumë humor e të qeshura (Video)

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishin të ftuar humoristët gjakovarë, Arben Danqeli (Shkokla) dhe Elida Shasivari (Moja). Ata promovuan projektin e tyre më të ri humoristik. Poashtu...

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishin të ftuar humoristët gjakovarë, Arben Danqeli (Shkokla) dhe Elida Shasivari (Moja).

Ata promovuan projektin e tyre më të ri humoristik.

Poashtu ata sollën edhe shumë humor dhe të qeshura me rolet e tyre.

Përveq tyre të ftuar ishin edhe Ganja dhe Pro Band.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta