Defa Show sjellin dissin e rradhës në “Përrallë me Tupan”, ja kujt ja dedikojnë (Video)

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishin të ftuar këngëtarja Ganja së bashku me grupin muzikor Pro Band si dhe humoristët nga Gjakova, Arben Danqeli (Shkokla) dhe Elida...

Këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishin të ftuar këngëtarja Ganja së bashku me grupin muzikor Pro Band si dhe humoristët nga Gjakova, Arben Danqeli (Shkokla) dhe Elida Shasivari (Moja).

Ganja promovoi këngën e saj më të re “Mos u pafshim”, ndërsa Pro Band treguan për albumin e ri.

Shkokla dhe Moja promovuan projektin e tyre humoristik.

Si gjithmonë Defa Show, i dedikuan një diss mysafirëve.

Se kush ishin “viktimat” e kësaj, mund ta shikoni nga 01:38:00 në videon e mëposhtme:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta