Sofia dhe Lazgushi e “kallin” në “Përrallë me Tupan” (Video)

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin aktorët Adnan Blaku dhe Shqipri Kelmendi. Adnani u bë i njohur me rolet e “Sofisë” dhe “Asllanit”, pikërisht në emisionin...

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin aktorët Adnan Blaku dhe Shqipri Kelmendi.

Adnani u bë i njohur me rolet e “Sofisë” dhe “Asllanit”, pikërisht në emisionin “Përrallë me Tupan”, së bashku me Shqipriun në rolin e “Lazgushit”.

Ata përsëri janë bërë pjesë e “Përrallë me Tupan”, kësaj rradhe si mysafirë, duke ndezur kështu atmosferën me humorin dhe talentin e tyre.

Poashtu ata promovuan këngën e tyre më të re, një parodi për gurbetqarët.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta