Lot, përqafime dhe emocione në “Përrallë me Tupan” (Video)

Mysafirë të “Përrallë me Tupan”, këtë emision ishin aktorët Adnan Blaku – Sofia si dhe Shqipri Kelmendi – Lazgushi. Që të dy kanë filluar karrierën në “Përrallë me Tupan”,...

Mysafirë të “Përrallë me Tupan”, këtë emision ishin aktorët Adnan Blaku – Sofia si dhe Shqipri Kelmendi – Lazgushi.

Që të dy kanë filluar karrierën në “Përrallë me Tupan”, e duke vazhduar me projekte të tjera.

Rrëfimet e tyre dhe takimi me kolegët e dikurshëm kanë sjellë emocione në “Përrallë me Tupan”.

Për më shumë ndiqni “Përrallë me Tupan”:

Emisioni shfaqet çdo të premte, nga ora 20:30 në First Channel, nën udhëheqjen e Valon Malokut – ValaMala.

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta