Kë zgjedh “Sofia” mes Valonit dhe Naimit (Video)

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin aktorët Adnan Blaku dhe Shqipri Kelmendi. Adnani u bë i njohur me rolet e “Sofisë” dhe “Asllanit”, pikërisht në emisionin...

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan”, ishin aktorët Adnan Blaku dhe Shqipri Kelmendi.

Adnani u bë i njohur me rolet e “Sofisë” dhe “Asllanit”, pikërisht në emisionin “Përrallë me Tupan”, së bashku me Shqipriun në rolin e “Lazgushit”.

Ata përsëri janë bërë pjesë e “Përrallë me Tupan”, kësaj rradhe si mysafirë, duke ndezur kështu atmosferën me humorin dhe talentin e tyre.

Adnani ishte pjesë e intervistës “Valoni apo Naimi”, ku ju desht të zgjedhte mes tyre.

Se kë zgjodhi ai dhe shumë të tjera, ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta