Remzie Osmani dhe Erjad Korpuzi mahnitin me performancë n’Kosovë Show

Të rrëqethin këngët e Remzie Osmanit dhe Erjad Korpuzit n’Kosovë Show. Remzie Osmani dhe vëllai i saj Nexhati, ishin mysafirë të kësaj jave n’Kosovë Show. Këngëtarja e njohur ka...

Të rrëqethin këngët e Remzie Osmanit dhe Erjad Korpuzit n’Kosovë Show.
Remzie Osmani dhe vëllai i saj Nexhati, ishin mysafirë të kësaj jave n’Kosovë Show.

Këngëtarja e njohur ka rrëfyer shumë pjesë nga jeta e saj duke përfshirë njohjen me bashkëshortin e saj të cilin e kishte shok klase.

Përveç kësaj, bilbili nga Mushtishti ka treguar sukseset e shumta në karrierën e saj shumë vjeçare.

Ndërkohë, Nexhati, i vëllai është jashtëzakonisht krenar për të motrën.

Aktori Adhurim Demi gjithashtu është i ftuar i Shpëtim Deskut në emisionin e sotëm.

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta