Të ftuar këtë javë në emisionin nKosovëShow, janë këngëtari Ardian Bujupi dhe një kurd.

Këngëtari shqiptar që jetonë dhe vepron në gjermani Ardian Bujupi vjen N’kosovë Show. Bujupi tregoj për sukseset e tij dhe karrierën e nisur në Gjermani por që nuk i...

Këngëtari shqiptar që jetonë dhe vepron në gjermani Ardian Bujupi vjen N’kosovë Show.

Bujupi tregoj për sukseset e tij dhe karrierën e nisur në Gjermani por që nuk i mungojnë ardhjet në Kosovë e Shqipëri për koncertët që ftohet .

I gatshëm në situata të vështira përball pyetjeve rreth jetës së tij e muzikës Ardiani shpesh shpërthen në gaz.

I ftuar ishte edhe Shqipri Kelmendi ku publikoj baladen e tij të fundit .

Më poshtë mund të ndiqeni Emisionin e plotë.

Temat
Emisionetn'Kosovë Show

Të afërta