Nxehet keq Aida Doçi, e lë emisionin “n’Kosovë Show” (Video)

Këtë javë të ftuar “n’Kosovë Show” ishin kryetari i Malishevës Ragip Begaj, humoristët e “Ue ue Show” si dhe këngëtarja rezidente e këtij emisionin Aida Doçi. Ajo do të...

Këtë javë të ftuar “n’Kosovë Show” ishin kryetari i Malishevës Ragip Begaj, humoristët e “Ue ue Show” si dhe këngëtarja rezidente e këtij emisionin Aida Doçi.

Ajo do të promovonte videoklipin e saj më të ri “A është e mundur”.

Mirëpo diçka bëri që Aida të nervozohej dhe e shtyri ta lë emisionin në gjysmë.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë ShowShowbiz

Të afërta