Befason Cima, ja çfarë thotë për Stupcat (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin n’Kosovë Show ishte humoristi i mirënjohur Rasim Thaqi – Cima Ai foli për projektin e tij më të ri humoristik, në bashkëpunim me...

I ftuar këtë javë në emisionin n’Kosovë Show ishte humoristi i mirënjohur Rasim Thaqi – Cima

Ai foli për projektin e tij më të ri humoristik, në bashkëpunim me Sevdai Radogoshin – Qumilin dhe shumë të tjera.

I pyetur se çfarë mendon për humoristët tjerë, ai tha diçka për Stupcat.

Për më shumë shikoni emisionin:

Temat
Emisionetn'Kosovë ShowShowbiz

Të afërta