Vali Corleone dyshon në vete se është alien (Video)

Këtë javë mysafir në emisionin n’Kosovë Show, i cili transmetohet çdo të dielë në televizionin First Channel ishte Vali Corleone.

Veturat e shumta, shoqëria me femrat më të bukura dhe tatuazhet e veçanta janë ato qe e karakterizojnë.

Vali Corleone ka dhuruar ekskluzivitete të shumta rreth mënyrës së jetesës që ai zhvillon, ku në pyetjen e bërë nga moderatori Shpëtim Desku se në mos ka lidhje me alienët, ‘princi’ u shpreh se ka filluar të dyshoj në vetën e tij.

Me shprehjen e tij “absollut”, Vali ka thënë poashtu se ia ka kaluar edhe Kazanovës sa i përket shifrave me femrat që ka pasur.

N’Kosovë Show do të transmetohet në terminin e zakonshëm, të dielën, nga ora 20:30 në televizionin First Channel.

Për më tepër ndiqeni promon e emisionit:

Temat
Emisionetn'Kosovë ShowShowbiz

Të afërta