Emisioni i plotë “N’Kosovë Show” – Mysafir Hoxhë Behar Mjekiqi dhe Shaqir Palushi (Video)

Këtë javë në emisionin n’Kosovë Show i ftuari i parë ishte biznesmeni Shaqir Palushi, pronar i ndërmarrjes “Frutex” të njohur për pijet Golden Eagle dhe Relax.

Ai foli rreth kësaj kompanie, themelimi i saj, zhvillimin dhe planet për produkte të reja.

Përveq Palushit, i ftuar ishte Hoxhë Behar Mjekiqi, kryetar i Bashkësisë Islame më Obiliq.

Kryesisht u diskutua rreth Muajit të Ramazanit dhe në përgjithësi fesë islamë.

Hoxhë Behari dha shumë këshilla rreth këtij Muaji të Shenjtë për muslimanët dhe rreth agjërimit.

N’Kosovë Show mund ta ndiqni çdo të diel, nga ora 20:30 në tëlevizionin First Channel.

Shikojeni emisionin e plotë:

Temat
Emisionetn'Kosovë ShowPërgjithshmeShowbiz

Të afërta