Shpetim Deskut i pengojnë vajzat në publikë (Video)

Çdo moderatorit, kur publiku nuk është i qetë, i pengon për mbarëvajtjen e emisionit.

Disa nga moderatorët e shtyjnë me zor, e disa edhe e ndërpresin emisionin gjatë xhirimit.

Kjo i ndodh shpesh edhe Shpetim Deskut, moderatorit të emisionit n’Kosovë Show, kur disa vajza në publikë bëjnë zhurmë gjatë xhirimit.

Moderatori e humb koncentrimin dhe detyrohet ta ndërpresë dhe t’u bërtasë vajzave.

N’Kosovë Show shfaqet çdo të diel në televizionin First Channel.

Për më shumë ndiqni videon:

Promo.Still017

Promo.Still018

Temat
EmisionetFunn'Kosovë ShowShowbiz

Të afërta