Djaloshi që shkruan dhe vizaton me këmbë (Video/Foto)

Arijon Krasniqi është djaloshi nga Malisheva, i cili ka lindur pa duar.

Ajo çfarë e bën të veqantë është aftësia e tij për të përdorur këmbët, që të kryejë nevojat të cilat ja pamundësojnë duart.

Me anë të këmbëve ai mund të shkruajë në laptop dhe mund të pikturojë për mrekulli.

Këtë javë ai ishte i ftuar n’Kosovë Show, ku shfaqi talentet e tij që do t’ju befasojnë.

Për më shumë ndiqni emisionin n’Kosovë Show, të dielën në First Channel nga ora 20:30.

 

 

 

Temat
EmisionetFunn'Kosovë ShowShowbiz

Të afërta