Besim Dina, me lot dhe emocione në “Përrallë me Tupan” (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan” ishte mysafiri dhe showmeni i njohur, Besim Dina. Ai është rikthyer pas shumë kohe në ulësen e mysafirit, duke rrëfyer...

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan” ishte mysafiri dhe showmeni i njohur, Besim Dina.

Ai është rikthyer pas shumë kohe në ulësen e mysafirit, duke rrëfyer shumë të pathëna për veten.

Edhepse jemi mësuar që ta shohim gjithmonë duke qeshur, ai gjatë emisionit u emocionua, duke u bërë me lot.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanValaMala Show

Të afërta