Daim Lala e ndez me “Tallava Politike” në Përrallë me Tupan (Video)

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte këngëtari Daim Lala. Këngët e tij kanë miliona klikime, edhepse ai nuk merr pjesë në programe televizive. Me zërin...

I ftuar këtë javë në emisionin “Përrallë me Tupan”, ishte këngëtari Daim Lala.

Këngët e tij kanë miliona klikime, edhepse ai nuk merr pjesë në programe televizive.

Me zërin e tij të veçantë, ai këndoi një këngë për politikën në Kosovë, me tekst të udhëheqësit të emisionit Valon Malokut.

Për më shumë shikoni emisionin dhe dëgjoni këngën:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanShowbiz

Të afërta