Kujt ja pa “hajrin” PRO Band?

Të ftuar këtë javë në show-n televiziv “Përrallë me Tupan”, të udhëhequr nga Valon Maloku – ValaMala, ishin PRO Band si dhe këngëtarja Eli Malaj. Lideri i grupit, Moni,...

Të ftuar këtë javë në show-n televiziv “Përrallë me Tupan”, të udhëhequr nga Valon Maloku – ValaMala, ishin PRO Band si dhe këngëtarja Eli Malaj.

Lideri i grupit, Moni, tregoi se ja kanë pa “hajrin” emisionit “Përrallë me Tupan”.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanShowbiz

Të afërta