Mbreti i muzikës popullore e “kall” në Përrallë me Tupan (Video)

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan” janë këngëtari i muzikës popullore Edi Furra dhe kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i cili është rikandiduar për këtë pozitë. Me...

Të ftuar këtë javë në “Përrallë me Tupan” janë këngëtari i muzikës popullore Edi Furra dhe kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, i cili është rikandiduar për këtë pozitë.

Me zërin e tij të mrekullueshëm, Edi Furra këndoi disa këngë të tij live, duke mahnitur publikun.

Poashtu ai tregoi talentin e tij duke performuar me një instrument oriental të quajtur ud.

“Përrallë me Tupan” shfaqet çdo të enjte, nga ora 20:30 në First Channel.

Për më shumë ndiqni emisionin:

Temat
EmisionetPërrallë me TupanShowbiz

Të afërta