Shkurta befason: Me Arditin jena që 2 vjet

Në dhomën e ditës, Shkurta dhe Arditi ishin së bashku e të përqafuar. Aty afër ishte Magi dhe Florenti. Shkurta thotë se me Arditin jemi që 2 vjet bashkë....

Në dhomën e ditës, Shkurta dhe Arditi ishin së bashku e të përqafuar.

Aty afër ishte Magi dhe Florenti.

Shkurta thotë se me Arditin jemi që 2 vjet bashkë.

Magi nuk e beson.

“Rreni rreni”, thotë ajo.

Shihni videon dhe kuptojeni çka tha Florenti dhe si shkoi beseda tutje.

Temat
Përgjithshme

Të afërta