Nisin takimet në kafiqin e It’s My Home: Shkurta me Arditin dhe Elmedina me Grekun

Tashmë kanë filluar takimet në kafiqin e It’s My Home. Shkurta është takuar me Arditin dhe Elmedina me Grekun. Ata kanë biseduar e diskutuar për një kohë mes vete....

Tashmë kanë filluar takimet në kafiqin e It’s My Home.

Shkurta është takuar me Arditin dhe Elmedina me Grekun.

Ata kanë biseduar e diskutuar për një kohë mes vete.

Krejt kjo po bëhet para fillimit të dasmës.

Shkurta dhe Arditi kanë shprehur përlqimin e tyre.

Tash pritet të vazhdojnë takimet me familje deri në martesë.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta