Kreshniku i bon Prank Albiosit në gjumë – ja si reagon ai

Kreshniku i ka bë një prank Albiosit. Përderisa ishte duke fjetur Albiosi ai i është afruar së bashku me Grekun. Shkurta dhe Ardti ishin afër tij së bashku. Albiosi...

Kreshniku i ka bë një prank Albiosit.

Përderisa ishte duke fjetur Albiosi ai i është afruar së bashku me Grekun.

Shkurta dhe Ardti ishin afër tij së bashku.

Albiosi duke fjetur e kishte gojën e hapur.

Kreshniku i vendos në gojë diçka derisa të çohet Albiosi.

Ai pastaj e heq atë nga goja, por nuk flet asgjë.

Banorët fillojnë të qeshin.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta