Çartet Albiosi krejt, e tranon Magin tu i bërtit: “MSHELE, msheleeee”

Albiosi është çartur në shtëpinë e madhe It’s My Home. Atë e kanë akuzuar për spiunazh. Ai pastaj del në oborrin e shtëpisë ku janë mbledhur të gjithë dhe...

Albiosi është çartur në shtëpinë e madhe It’s My Home.

Atë e kanë akuzuar për spiunazh.

Ai pastaj del në oborrin e shtëpisë ku janë mbledhur të gjithë dhe i bërtet Magit.

“Mshele, mshele…”, shprehet ai me të madhe.

Greku mundohet ta qetësoj situatën.

Shihni videon më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta