Bëhet përhajr, familja e Shkurtës me familjen e Arditit fillojnë miqasinë

Dhe vjen momenti i mirë gjatë bisedës në familjen e Shkurtës. Babai i saj ia bën përhajr msitit dhe dajës së djalit. Nga ky moment familja e Shkurtës miqasohet...

Dhe vjen momenti i mirë gjatë bisedës në familjen e Shkurtës.

Babai i saj ia bën përhajr msitit dhe dajës së djalit.

Nga ky moment familja e Shkurtës miqasohet me familjen e Arditit.

Shihni pamjet më poshtë, kur bëhet përhajr fejesa.

Temat
Përgjithshme

Të afërta