“T’kom shumë dost” – Arditi e ngucë Shkurtën

Teksa qëndronin në oborrin e Shtëpisë të gjithë banorët, Arditi dhe Shkurta hyjnë brenda Arditi dhe shkurta hyjnë në dhomën e ditës. Arditi i thotë të kom dost dhe...

Teksa qëndronin në oborrin e Shtëpisë të gjithë banorët, Arditi dhe Shkurta hyjnë brenda

Arditi dhe shkurta hyjnë në dhomën e ditës.

Arditi i thotë të kom dost dhe kërkon të ia cakë ajo.

Këta dy kaë ndrequr raportet pasi të dielën ishin acaruar, kur Arditi e bëri një prank.

Pastaj brenda hyjnë edhe banorët e tjerë dhe diskutuan për daljen e vajzave jashtë.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta