“Shkurta ka thënë që gëzohet nëse del Arditi” – Elmedina e qet shumë keq Shkurën

Ka vazhduar debati për raportin e Elmedinës dhe Shkrutës pas prankut të Arditit. Elmedina është shprehur se Shkurta ka thanë që gëzohet nëse del Arditi. Edhe banorët e tjerë...

Ka vazhduar debati për raportin e Elmedinës dhe Shkrutës pas prankut të Arditit.

Elmedina është shprehur se Shkurta ka thanë që gëzohet nëse del Arditi.

Edhe banorët e tjerë janë deklaruar për këtë situatë.

Disa e kanë mbrojtë Shkrutën, por Elmedina e ka kritikuar.

Shihni videon se dhe kuptojeni se çfarë ka ndodhë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta