Regjia i lëshon gogsima Grekut, ai çartet krejt

Regjia e emisionit It’s My Home e kanë çartur Grekun. Teksa qëndronin në oborrin e shtëpisë, ata lëshuan gogsima. Kjo gjë e tmerroi Grekun. Regjia e kuptoi se ai...

Regjia e emisionit It’s My Home e kanë çartur Grekun.

Teksa qëndronin në oborrin e shtëpisë, ata lëshuan gogsima.

Kjo gjë e tmerroi Grekun.

Regjia e kuptoi se ai po çartet, dhe vazhduan t’ia përsëritin për disa herë.

Banorët e tjerë shpërthyen në të qeshura.

Shihni reagimin e tyre dhe Grekut.

Temat
Përgjithshme

Të afërta