“Qyrran”/ Albiosi bën gjeste të çuditshme, ja si çuditet Elmedina

Shumica e banorëve janë duke qëndruar jashtë në oborrin e shtëpisë. Një mbrëmje e ftohtë dhe të mbuluar me jorgan. Banorët flasin për gjestet e çuditshme të Albiosit. Ata...

Shumica e banorëve janë duke qëndruar jashtë në oborrin e shtëpisë.

Një mbrëmje e ftohtë dhe të mbuluar me jorgan.

Banorët flasin për gjestet e çuditshme të Albiosit.

Ata e ngucin Albiosin, teksa vjen edhe Elmedina.

Kreshniku i tregon se çfarë bëri Albiosi.

Ajo çuditet dhe e quan ‘qyrran’.

Shihni videon se për çfarë bëhet fjalë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta