Qikat i bijnë defit e këndojnë me zo t’madh, ju shkojnë nerva djemve

Qikat edhe njëherë kanë kënduar me zë të madh brenda shtëpisë It’s My Home. Zëri i lartë i tyre i shashtrisi djemtë. Ato duke kënduar këngë të ndryshme me...

Qikat edhe njëherë kanë kënduar me zë të madh brenda shtëpisë It’s My Home.

Zëri i lartë i tyre i shashtrisi djemtë.

Ato duke kënduar këngë të ndryshme me def, janë kënaqur për veten e tyre.

Mirëpo, djemtë me këngët me def dhe me zërin e lartë të tyre u kanë shkuar nerva mjaftë shumë.

Më poshtë video e qikave të cilat këndojnë me def.

Temat
Përgjithshme

Të afërta