Qikat e It’s My Home bëjnë sfilatë, kjo është Missi

Spektakli i bukurisë është organizaur në It’s My Home. Vajzat e It’s My Home ishin ato që bënë një sfilatë mjaftë të bukur. Nën organizimin e Babës, dhe me...

Spektakli i bukurisë është organizaur në It’s My Home.

Vajzat e It’s My Home ishin ato që bënë një sfilatë mjaftë të bukur.

Nën organizimin e Babës, dhe me prezantues Albiosin, si dhe me jurinë ‘profesionale’ nga djemtë e këtij emisioni, është
zgjedhur edhe Missi.

Se kush e fitoi këtë spektakël bukurie shihni pamjet më poshtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta