Kri, Kreshniku dhe Magi i çmendin banorët në gjumë

Kria, Kreshniku dhe Magi i kanë çmendur banorët teksa ishin në gjumë Ata ishin zgjuar të parët, ndërsa të tjerët ishin në gjumë. Ata morën tenxheret dhe shkuan në...

Kria, Kreshniku dhe Magi i kanë çmendur banorët teksa ishin në gjumë

Ata ishin zgjuar të parët, ndërsa të tjerët ishin në gjumë.

Ata morën tenxheret dhe shkuan në dhomën e gjumit.

Me krismat që bënë i zgjuan banorët të cilët ishin duke fjetur.

Këtë veprim të tyre banorët që ishin fjet nuk e pritën mirë.

Shihni reagimet.

Temat
Përgjithshme

Të afërta