“Jena prish, veç sot po folim” – Elmedina e Shkurta e pështjellin krejt

Elmedina dhe Shkurta ishin prishur mes vete. Kjo ndodhi për shkak të Arditit i cili e lëshoi shtëpinë. Pra ishte pranku i Arditit që këto dya i acaruan raportet....

Elmedina dhe Shkurta ishin prishur mes vete.

Kjo ndodhi për shkak të Arditit i cili e lëshoi shtëpinë.

Pra ishte pranku i Arditit që këto dya i acaruan raportet.

Megjithatë ato kanë filluar të flasin.

Ishte një lojë tjetër ku vajzat është dashur të flasin veç me vajza.

Dhe Elmedina thotë se na jena prish por sot po flasim.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta