“Je kanë tu plas që dola” – Arditi e ngucë Shkurtën

Arditi dhe Shkurta janë pajtuar pas prankut që bëri ai. Shkruta ishte mjaft e mërzitur pasi doli Arditi. Arditi i thotë Shkurtës se je kanë tu plas që dola....

Arditi dhe Shkurta janë pajtuar pas prankut që bëri ai.

Shkruta ishte mjaft e mërzitur pasi doli Arditi.

Arditi i thotë Shkurtës se je kanë tu plas që dola.

Shkurta thotë se nuk e kam pas njet me të folë.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta