Debat i ashpër mes Krisë dhe Elmedinës, nisin bërtimat

Kri dhe Elmedina kanë debatuar ashpër. Arsyeja e këtij debati ishte Shkruta dhe raporti i saj me Arditin pas prankut. Kri tregon se sa moti e njeh Shkrutën. Pastaj...

Kri dhe Elmedina kanë debatuar ashpër.

Arsyeja e këtij debati ishte Shkruta dhe raporti i saj me Arditin pas prankut.

Kri tregon se sa moti e njeh Shkrutën.

Pastaj Elmedina reagon ashpër.

Debati vazhdon edhe më tutje ashpër mes tyre.

Shihni debatin e plotë:

Temat
Përgjithshme

Të afërta