“Çmenden” vajzat, Greku u këndon dovë

Pasi vajzat në It’s My Home kanë vazhduar të këndojnë e kërcejnë me zë të lartë, Greku ka bë një veprim për t’i qetësuar. Ai u këndon dovë vazjave....

Pasi vajzat në It’s My Home kanë vazhduar të këndojnë e kërcejnë me zë të lartë, Greku ka bë një veprim për t’i qetësuar.

Ai u këndon dovë vazjave.

Qikat vazhdojnë tutje të këndojnë.

Ato iu binë defave dhe tepsiave.

Madje nga forca e madhe e prishën edhe një tepsi.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta