Baba cakton rolet në dasmën e Arditit dhe Shkurtës

Në It’s My Home do të zhvillohet një dasëm. Arditi dhe Shkurta do të jenë çifti i kësaj dasme. Valoni ka caktuar rolet për këtë dasëm. Banorët njoftohet me...

Në It’s My Home do të zhvillohet një dasëm.

Arditi dhe Shkurta do të jenë çifti i kësaj dasme.

Valoni ka caktuar rolet për këtë dasëm.

Banorët njoftohet me detyrat e tyre dhe se si duhet të shkoj dasma.

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta