Arditi ja prek buzët Shkurtës

Vajzat e shtëpisë It’s My Home, kanë pasur një super ofertë nga Miliona Aesthetic. Ato kanë dalur jashtë dhe kanë kryer disa intervenime në trup. Gjithashtu vajzat i kanë...

Vajzat e shtëpisë It’s My Home, kanë pasur një super ofertë nga Miliona Aesthetic.

Ato kanë dalur jashtë dhe kanë kryer disa intervenime në trup.

Gjithashtu vajzat i kanë mbushur edhe buzët.

Nëjra prej tyre është edhe Shkurta.

Arditi i është afruar dhe ia shikon buzët e mbushura.

Pastaj edhe ia prek…

Shihni videon.

Temat
Përgjithshme

Të afërta