“Shokët e Iglit shumë të mirë” – Shkurta e bon xheloz Arditin, e plas krejt

Igli ishte duke biseduar me Shkurtën në oborrin e shtëpisë. Në ato momente shkon Arditi. Ai ulët pranë Shkurtës, ajo largohet. Arditi e ndjek prapë. Igli kërkon që ta...

Igli ishte duke biseduar me Shkurtën në oborrin e shtëpisë.

Në ato momente shkon Arditi.

Ai ulët pranë Shkurtës, ajo largohet.

Arditi e ndjek prapë.

Igli kërkon që ta përqafoj Shkurtën, pastaj ajo i thotë se shokët i ke shumë të mirë.

Kjo e bën xheloz Arditin, i cili përsëri e ndjek Shkurtën dhe kërkon të përqafoj, por, ajo nuk dëshiron.

E krejt kjo situatë ka ardhë pas prankut që ai bëri, kinse po del nga shtëpia.

Shkurta ishte shumë e mërzitur, dhe assesi nuk dëshiron që të pajtohet me Arditin, i cili i thotë se ‘unë s’kam faj’.

Temat
Përgjithshme

Të afërta