Prishen Shkurta me Elmedinën, nisin ofendimet: “E ke kallëzu veten oj fmijaqe”

Shkurta dhe Elmedina i kanë prishur raportet e tyre. Edhe pse kishin kaluar mjaftë mirë që disa kohë, ato janë acaruar mes vete. Arsyeja e gjithë kësaj është pranku...

Shkurta dhe Elmedina i kanë prishur raportet e tyre.

Edhe pse kishin kaluar mjaftë mirë që disa kohë, ato janë acaruar mes vete.

Arsyeja e gjithë kësaj është pranku i Arditit, që doli nga shtëpia.

Banorët të gjithë menduan që Arditi e lëshoi shtëpinë për shkak të Shkurtës.

Ata pastaj sulmuan Shkurtën për këtë.

E kjo ishte arsyeja edhe pse Shkurta u acarua me Elmedinën.

Shihni videon teksa ofendojnë njëra tjetrën.

Temat
Përgjithshme

Të afërta