Ish e dashura i dërgon letër Iglit dhe ja përmend Krinë, shokohet Kri

Një letër befasuese gjatë kësaj jave në Prime, ka ardhë për Iglin. Ish e dashura i ka shkruar një letër prekëse. Derisa letra ishte duke u lexuar, Igli në...

Një letër befasuese gjatë kësaj jave në Prime, ka ardhë për Iglin.

Ish e dashura i ka shkruar një letër prekëse.

Derisa letra ishte duke u lexuar, Igli në pamje dukej nervoz.

Ndërsa, Kri si duket është shokuar nga kjo letër.

Ish e dashura, në letrën e saj shkruan për kohën që kishin kaluar së bashku.

Ajo e përmend edhe Krinë.

Shihni më poshtë videon dhe letrën e plotë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta