Igli i ka shpreh dashurinë Krisë, ajo thotë ‘duhet me u bë vëlla e motër’

Igli dhe Kri kanë biseduar mes vete për të ardhmen e tyre. Igli tashmë e ka shprehur publikisht që e do Krinë. Kri ka thënë që këtë javë do...

Igli dhe Kri kanë biseduar mes vete për të ardhmen e tyre.

Igli tashmë e ka shprehur publikisht që e do Krinë.

Kri ka thënë që këtë javë do t’i kthej një përgjigje përfundimtare.

Megjithatë ajo thotë se duhet me u bë shokë, ose vëlla e motër.

Shihni videon se çfarë deklaruan ata.

Temat
Përgjithshme

Të afërta