Greku kallëzon qysh ja kanë ngul dostat, e kanë tradhtu e kanë çu në Badovc dhe…

Greku ka folur me Kreshnikut për dostat e tij. Ai tregon për të kaluarën që kishte me ta dhe qysh e kanë tradhtu. Greku paralajmëron se pasi të del...

Greku ka folur me Kreshnikut për dostat e tij.

Ai tregon për të kaluarën që kishte me ta dhe qysh e kanë tradhtu.

Greku paralajmëron se pasi të del nga shtëpia ka përsëri punë me ta.

Ai flet për nëntë persona, ndërsa thotë se ka punë me tre prej tyre.

Ai flet për një tradhti që ka ndodhur mes tyre.

Greku tregon se qysh e kanë çu në Badovc.

Ai thotë se veç t’i lëshoftë toka…

Shihni videon dhe kuptojeni se çfarë ka ndodhur mes tyre.

Temat
Përgjithshme

Të afërta