Filloreta mërzitet për Arditin e Shkurtën, shpërthen në lot

Filloreta është mërzituar për Arditin dhe Shkurtën. Filloreta thotë se mu ke dhimt, ndërsa nervozohet pse Kri i është gjuajtur. Ajo thotë se mu dhimke Arditi pse me dalë....

Filloreta është mërzituar për Arditin dhe Shkurtën.

Filloreta thotë se mu ke dhimt, ndërsa nervozohet pse Kri i është gjuajtur.

Ajo thotë se mu dhimke Arditi pse me dalë.

Shkurta i thotë se ka ardhë vet dhe ka me dalë vet.

Filloreta thotë se është dashur një respekt me ia dhanë.

Ajo thotë se unë e kam përjetu këtë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta