Edhe Magi ‘dashurohet’, ia pranon pëlqimin Florentit, ai e injoron

Në shtëpinë It’s My Home, përveç shpërblimit të madh, që është një banesë në Prishtinë, po ndodhin edhe gjëra të tjera të bukura. Aty banorët po pëlqehen mes vete....

Në shtëpinë It’s My Home, përveç shpërblimit të madh, që është një banesë në Prishtinë, po ndodhin edhe gjëra të tjera të bukura.

Aty banorët po pëlqehen mes vete.

Ishte Dodo dhe Luani që kanë dalë nga emisioni e që u dashuruan dhe vazhdojnë të takohen edhe jashtë.

Aty brenda kemi edhe disa persona që kanë shprehur dashurinë për njëri tjetrin.

Ndër ta është edhe Magi e cila thotë se i pëlqejnë syt e Florentit.

Megjithatë Florenti e injoron.

Shikojeni videon dhe kuptojeni më shumë.

Temat
Përgjithshme

Të afërta